Курсове по английски език в Студентски град


The Passionate Shepherd - Студентски град


От септември 2016 The Passionate Shepherd открива нов учебен център в Студентски град-English Centre Студентски град. Локацията е изключително удобна както за студентите в Студентски град, така и за жувущите в Дианабад, Витоша, Дървеница, Бистрица, Симеоново:

The Passionate Shepherd - English Centre
Студентски град
ул. Академик Борис Стефанов 4,
София, 1700


Tранспорт:

- автобуси 94 и 280 - зала Христо Ботев
- маршрутки 5 и 27 - спират пред учебния център в сградата на ex-Toucan, на Боримечката или Boombar
- частен паркинг зад сградата на учебния център

Курсове IELTS и TOEFL за студенти - бакалаври и магистри

Сертификатните курсове по английски език са подготвителни курсове за изпитите IELTS и TOEFL, които се изискват за удостоверяване на академичните и езикови компетенции за бакалавърски и магистърски програми в университети в Англия, Уелс, Холандия, Европа и САЩ.

Курсовете по английски, които предлагаме в Студентски град, целят максимални резултати на тестовете IELTS и TOEFL, включват интензивна подготовка по всички компоненти и дават реалистична представа за резултатите в изпитна среда.

Курсове IELTS и курсовете TOEFL са първата стъпка за резултати IELTS 6.5 и TOEFL 80.Разговорен английски - the Bridge between Learning and Life
(нива B1-B2, C1-C2)

Курсовете по разговорен английски са изключително подходящи за студенти и работещи, които търсят професионално развитие и усъвършенстване в среда, изискваща:

• силни комуникативни и интерактивни умения

• граматична и лексикална точност

• умения за презентация

• аргументативни техники

• реторични похвати

• критическо и аналитично мислене

• познаване на международен и национален бизнес етикет


Курсовете по разговорен английски сертифицират комуникативните, интерактивните и аргументативните умения на обучаващите се според общоевропейската рамка в чуждоезиковото обучение.Курсове по английски за икономисти, финансисти, прависти

The Passionate Shepherd е първият център, който предлага обучение за Cambridge ILEC (International Legal English Certificate) за студенти по право и адвокати.

Успеваемостта на нашите курсисти е 100% Pass (C1) или Pass with Merit (C1).• Курсове ILEC - International Legal English Certificate - Cambridge

• Курсове ICFE - International Certificate in Financial English - Cambridge


От септември 2016 стартира нов курс GMAT за прием в MBA програми.Провеждане на курсовете по английски език

Курсовете по английски в Студентски град са сутрешни, следобедни и съботно-неделни. 1 учебен час е с времетраене 45 мин.

Възможни са варианти с blended courses, където част от заниманията се провеждат онлайн.

Занятията се провеждат според графика.
Записване

За определяне на нивото и предварителен разговор за целите и индивидуалните езикови потребности на всеки курсист е необходимо да се свържете с преподавателя за насрочване на среща на тел. 0887049169.

Курсове по английски език в Студентски градПомагала и примерни тестове IELTSМатура по английски език 2014