Матури 2021-2022

Подготовката за Матури 2021-2022 цели максимална резултатност на най-важния изпит за всички зрелостници. Нашият екип ще ви консултира и насочи при избора на втория матуритетен предмет, както и при избора на бъдеща специалност, кандидатстудентски изпити, изпити и сертификати за кандидатстване в европейски и американски университети. През изминалите ДЗИ изпити за втора задължителна матура са подадени заявления в МОН, разпределени по предмети за ДЗИ по избор, както следва:

Консултации относно матурите, сроковете, процедурите, избора на университет и специалност се предоставят от екип от независими преподаватели и се ръководят единствено от интересите и нагласите на учениците. Основна мисия на образователен център The Passionate Shepherd e да свърже знанието с живота.


Предлагаме групови и индивидуални обучения по български език (БЕЛ), английски език (АЕ), биология, география, математика и философски цикъл за Матура 2021-2022. Подготовка за матура по БЕЛ 2022 по новата програма на МОН


Курсовете са стандартни (от октомври до май), ускорени (от януари до май) и интензивни (ежедневни или три пъти седмично) за записаните след януари.


За учениците в 11. клас, които са избрали бъдещата си специалност, предлагаме курсове за Матура 2021-2022 с двугодишна продължителност, които включват освен подготовка за задължителната матура по български език и литература и ДЗИ по избор, така и подготовка за кандидатстудентски изпити и изпити за сертфикатите IELTS, TOEFL и SAT за кандидатстване в чужди университети.


При комбиниране на матуритетни курсове при нас ползвате 10% отстъпка.


The Passionate Shepherd предоставя информация от последните матури:

- На 06.06.2014 МОН обяви резултатите от матури, които можете да проверите тук – Резултати от матури 2014..

- Матурата по БЕЛ от 21.05.2014 с верните отговори от МОН .

- Сагата с грешните отговори на просветното министерство можете да проследите тук .

>